Image default

Naujienos 2018 11 29

Jau kitais metais Panevėžyje bus įrengtos gyvūnų kapinės, miesto savivaldybė ėmėsi spręsti šį klausimą iš esmės. Gyvūnus globojančių organizacijų vadovai džiaugiasi, kad pagaliau atsisveikinti su dažnai šeimos nariu laikomu, mylėtu augintiniu pagaliau bus galima deramai ir oriai.

Tradiciškai, jau tryliktus metus iš eilės Panevėžio rajone, Naujamiestyje išauga šiaudinių skulptūrų parkas. Pažiūrėti meno iš šiaudo čia traukia ne tik vietos gyventojai, bet ir smalsuoliai iš visos Lietuvos. Šiais metais, parko kūrėjai nusprendė išbandyti naują techniką ir lankytojams parodyti dar kitokias kūrybos ant šiaudo galimybes.

90-metė ponia Julija galėtų būti optimizmo ir puikios nuotaikos pavyzdžiu kiekvienam. Garbaus amžiaus moteris Panevėžio centriniame turguje prekiauja pačios megztomis kojinėmis ir sako, kad darbas gryname ore ir judėjimas yra ilgaamžiškumo ir geros savijautos paslaptis.

Visai netrukus konteinerinėse atliekų surinkimo aikštelėse atsiras dar viena naujovė – tekstilės atliekų surinkimo konteineriai. Apie tai ir kodėl būtina rūšiuoti tekstilės atliekas, jau netrukus rubrikoje „Rūšiuoju dabar“. O aš su jumis atsisveikinu iki kito karto. Jaukaus ir gražaus laiko su mūsų kanalu. Sudie.

 

Daugiau įrašų